KTK86 Ungdom.

KTK86 Ungdom er et tilbud til unge i alderen 15-20 år, som har lyst til at prøve kræfter med triatlon. Vi mener, at lysten til træningen er grundlæggende for en optimal sportslig og social udvikling. Hos os er der derfor ingen krav til særligt udstyr eller fysisk formåen.
Der er plads til unge på alle niveauer og vi lover, at det ikke bliver kedeligt, uanset hvilket niveau du er på. Vi differentierer træningen efter forskellig alder og forskelligt niveau. Unge med talent og gå-på-mod vil få tilbudt ekstra træning i klubregi.
Udover træning er triatlon også en social sport, og i KTK86 prioriterer vi klubliv, socialt sammenhold og holdånd højt og tilbyder et sjovt og udfordrende træningsfællesskab med andre børn og unge.
Træningen består af tre ugentlig træningspas fordelt på de forskellige discipliner og foregår i området omkring Østerbro. Træningen vil være rettet mod, at medlemmerne deltager i kort distance triatlon. Træning starter i uge 32, 2016.

Det er ikke noget krav, at du har erfaring inden for sporten eller investerer i dyrt udstyr. Det eneste du skal bruge er et par løbesko, træningstøj, cykelhjelm, cykel (Både alm. cykler og racer cykler kan bruges), badetøj og svømmebriller.
Som ungdomsmedlem går du udenom ventelisten i KTK86. Dvs. at du kan starte med at træne med det samme. Du kan også træne med i en måned, inden du beslutter, om du vil melde dig ind. Et års medlemskab koster 1.800 kr.
Lyder det som noget for dig, så kan du tilmelde dig en måneds gratis prøvetræning HER. Ønsker du at tilmelde dig et års medlemskab i KTK86 ungdom, så skriv en mail til ungdom@ktk86.dk.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte ungdomsudvalget på ungdom@ktk86.dk.

Med venlig hilsen
KTK86, Ungdomsudvalget